torstai 27. toukokuuta 2010

tookoo

Me ollaan Waldon kanssa selkeesti edistytty! Waldo oli tän päiväset treenit lähestulkoon koko ajan auki ja se ei karannu! Ei sinäns mikään mainosarvoa kantava asia mutta mulle sen verran harvinaista että pakko leijuu. Eli kuten kaikesta voi päätellä treenit meni loistavasti. Waldo oli saanu viime kerran ohjaajalta kehujakin kuulemma :D On ihan piristävää, että harkoista ei tarvii lähteä hermot kireällä vaan ihan hyvällä mielellä.

Pieni takaisku tuli siinä vaiheessa kun mentiin esteelle hyppimään. Waldo ei oikeen tajunnut ideaa, hyppäsi ilmaan ja putosi suoraa esteen päälle. Olin ihan varma siinä vaiheessa, että se oli nyt sitten siinä ja estettä ei enää koskaan uskalleta yli mennä. Onneks olin väärässä. Waldo oli jotenkin sen verran kujalla siinä hetkessä, että hyppäsi käskystä uudestaan niinkun mitään ei olisi tapahtunutkaan. Thank god. Waldon esteen ylitys on muutenkin vähän mitä on ja tarvii paljon harjoitusta. Kyllä se esteen yli hyppää mutta se mitä sen jälkeen tapahtuu on aina yllätys ja saattaa olla hyvinkin hämmentävää. No mutta kuten alussa mainittiin, Waldo ei karannut kertaakaan ja esteen ylityksen jälkeen jäi itsekin ihmettelemään, että mitä nyt sitten. Saatiin esteen ylitykselle erikoislupa hypätä eri puolelta kuin muut, sillä toisella puolella olisi ollut vastassa ystävämme Dobby ja hänen hehkeä emäntänsä, jotka olisivat todennäköisesti voittaneet mielenkiinnossa minut 100-0.

Huomenna on mun äidillä valmistujaiset ja totta kai pojkarnatkin on kutsuttu! Aamulla odottaa niinkin miellyttävä herätys kun 05.30. Ehtii sitten hyvin kampaamaan poikien tukkaan keskijakauksen ja laittamaan kissanrusetit suoraan. No joo, tämä tässä tältä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti