perjantai 4. kesäkuuta 2010

Hohhoijaa

Mentiin reippaina ihan tällee perjantaiehtoon kunniaksi koirakentälle Waldon kanssa ihan kahdestaan. Olen eilen yön tunteina kaavaillut Waldolle kuudet tokokokeet heinäkuusta alkaen. Eli nyt kun alkaa tavallaan näkyä päivämääriä, tulee vähän paineita saada ALO-luokan liikkeitä kuntoon. Waldo ei osaa oikestaan yhtään kokeen virallista liikettä 100% alusta loppuun, vaan jokaisesta jotakin, about 60-97% liikkeestä riippuen. Ei sillä varsinaisesti ole mitään väliä, vaikka ekat kisat menis persiilleen mutta olis se ihan mukavaa edes yrittää onnistua sielläkin.

Tämän päivän harjotuksissa alku lähti oikeen hyvin käyntiin, mutta kokeiden lähestyessä alan itse ahneeksi ja pidin treenejä liian kauan. Waldolle tuli kuuma ja muutenkin keskittymiskyky yksinkertaisesti loppui, jonka jälkeen helpoimmatkin jutut alkoivat mennä päin prinkkalaa. No yritin lopuksi kuitenkin tehdä jotain, mikä 100% varmasti onnistuu ihan vaan hyvän mielen takia. Jotenkin haluaisin saada nuo alokasluokan liikkeet valmiiksi mahd. nop., että voitaisiin alkaa miettiä jo seuraavien luokkien juttuja, mutta toisaalta ei voi pelkästään näitä ALO hommiakaan kuluttaa lopullisesti puhki, ettei lopu mielenkiinto niin koiralta kun omistajaltakin. Sitten ollaan nääs ongelmissa...

Ehkä täytyy itse rauhoittua ja miettiä, että ensimmäisiin kokeisiin on vielä monta monta viikkoa aikaa ja kyllä tämä tästä, kun ottaa vaan ihan iisisti. Mahdollisesti voisi harjoitella vähän aikaa niin, että keskitytään yhteen liikkeeseen/päivä ja sen aikaa vaan, että onnistuu ja lopun aikaa tekee jotakin helppoa uutta. Sitten kun on kaikki liikkeet läpikäyty, alkaisi yhdistää samoihin treeneihin kaikkia alokasluokan juttuja sekaisessa järjestyksessä. En tiiä, se nyt vaan tuli yhtenä vaihtoehtona mieleen.
..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti