keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

no....

Waldolla oli tiistaina taas RKS:n tokotreenit. Waldo ei välitä yleensä muista koirista juuri ollenkaan, mutta nyt ryhmään oli ilmestynyt viehkeä kultsineito, joka tietenkin viehätti suuresti. Kyllä treenit ihan kulki, muttei ehkä niin hyvin kuin olisin toivonut ja tiedän, että Waldo pystyy paljon parempaan. Käskyt meni ihan perille saakka mutta toiminta oli vähän laiskahkoa, ja katse kääntyi aina välillä vähän matkan päässä tepastelevaan viehättävään neitokaiseen.

Torstain treenit onkin peruttu, joten Waldo saa vapaapäivän. Perjantaina tosin treenataan enemmän. Nyt ollaan muutamana päivänä harjoiteltu vähemmän tilaa vaativia juttuja ihan kotona sisätiloissa. Se on muuten hyvä keino, mutta Eddy tuppaa häiritsemään tavalla tai toisella. Joko se tunkee osaavaa olemustaan väkisin tielle tai jos sen laittaa oven taakse pois näkyvistä, kuuluu kohta jäätävä vitinä ja ulina ja itku "MÄ KUULEN MITÄ TE TEETTE TOI ON HELPPO HELPPO HELPPO MÄ OSAAN TON! PÄÄSTÄ MUT NÄYTTÄMÄÄN HELPPO, HELPPO". Siitä on jopa enemmän häiriötä :D

Olin tänään katsomassa kotikentän tokokokeita ajankuluksi. Itse en osallistunut kisoihin millään tavalla, paitsi buffetin kuluttajana tietenkin. VOI ja EVL olivat aika viihdyttävää katseltavaa ja AVO luokkaa katsoin sillä silmällä, että mitä voisin bongata sieltä jo tämän hetkisiinkin harjoituksiin. ALO luokka olisi tullut viimeisenä. Olin kuitenkin siinä vaiheessa jo ruokkinut läsnäolollani suunnilleen 10 000 hyttystä ja pian minut olisi varmaan imetty lopullisesti kuiviin, joten päätin rakastaa itseäni sen verran, että lähdin kotio. Kisojen katsominen on mukavaa (jos lentäviä, natsisukuisia pikku verenimijöitä ei lasketa) siinäkin mielessä, ettei tarvise jännittää omaa vuoroa tai mitään muutakaan. Todennäköisesti menetän yöunet about viikoksi ennen omia ensimmäisiä kisoja, että ihan hyvä henkisesti valmistautua ensin :) Ja jos muhun iskee paniikinomainen överi treenaustarve sen viikon verran ennen kisoja, eli treenataan vaikka väkisin 24h vuorokaudessa, eikä nukuta saati syödä ennen kun kaikki onnistuu just eikä melkeen, mua saa tulla vapaasti potkasemaan päähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti