sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Töitä ja mökkeilyä

Mulla on taas työpäivät vieneet vähä turhan paljon aikaa (lue: no life viimiseen 2 viikkoon) ja kaikki ns. vapaa-aika on kulunut joko nukkumalla tai siivoamalla. Hauvat ovatkin jääneet nyt jokseenkin vähälle huomiolle, jos rutiininomaisia tylsiä lenkkejä ei lasketa. No, päätin jotenkin kuitenkin monipuolistaa koiraparkojen elämää johonkin väliin ja äitini sattui sopivasti paikalle, kun ratkaisua pohdin. Vanhemmat lähtivät viikonlopuksi nääs mökille ja sehän oli itsestäänselvyys, että lykkään koirat mukaan keikkumaan. Itse vietin tämänkin viikonlopun ahkerasti töissä ahertaen (kyllä kyllä, erittäin ahkerasti ahertaen) ja koirat viettivät rentouttavaa lomaviikonloppua saaressa. Jokseenkin vähän epäreilu jako. Aika säälittävää, että olen kateellinen koiralle :/

Kun sitten sunnuntai-iltana menin lemmikkejäni noutamaan, vastaan tuli kaksi rättiväsynyttä vetelystä. No ei siinä mitään, eipähän tarvitse enää samana iltana lähteä lenkittämään niitä :D Kai se väsyttää, kun juoksee ja ui ja sekoilee ympäriinsä 2½ päivää putkeen. Waldo, joka on jo muutenkin luonnostaan suhteellisen löysä ja vetelä oli nyt vielä lötkömpi. Sen olisi varmaan voinut laittaa solmuun eikä ilmekään olisi värähtänyt. Taitavaa.

Ensi tiistaina on viimeiset seuran järjestämät tokoharkat ja sen jälkeen täytyy pärjätä omillaan koko heinäkuu. Ehkä selvitään siitä kuitenkin, kun ensimmäiset viralliset kisat on heinäkuussa. Ja meillähän on toki siellä kotikenttäetu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti