perjantai 28. toukokuuta 2010

Thilda-Matilda


Jos joku ei vielä tiennyt, niin meillä asuu myös kolmas nelijalkainen ja karvainen olento. Otus on löytökissa nimeltä Thilda, joka toisinaan tottelee myös nimiä Mirska, Mizuka ja Mirri :D Tämän kerron siksi, että kuvissa saattaa vilahtaa toisinaan epämääräisen näköinen mustavalkoinen ilmiö, joka on siis talon kissaneiti.

Thildan adoptoin Kirpun löytöelänkodista vuonna 2007 talvella. Tämä siksi, että halusin antaa edes yhdelle kodittomalle eläimelle kodin ja tämän olin päättänyt vuosia vuosia vuosia sitten. Thilda (adoptiohetkellä vielä Tytti) oli tuolloin 5 kk ikäinen. Kissan tullessa taloon ei Waldoa vielä ollut eikä Eddy erityisemmin ole Thildasta koskaan välittänyt. Waldo sen sijaan ei aina ymmärrä Thildan olevan kissa, vaan tunkee yhtälailla leluja sen naamaan ja ihmettelee miksei se ota kiinni.

Thilda on vanhapiikamaisin elein käyttäytyvä kissa ja silittää sopii silloin, kun arvon rouva on siihen myöntyväinen. Mikäli käyttää oman käden oikeutta ja nappaa kissimirrin syliin rapsutettavaksi silloin kun itselle sopii, tajuaa viimeistään siinä vaiheessa tehneensä virheen kun yrittää irrottaa otuksen kynsiä kämmenselistään. No se oli ehkä vähän liioiteltu esimerkki :D Kiltti kissa se on, kunhan huomaa milloin häntä heiluu sen verran rivakkaan tahtiin, että kannattaa vain antaa majesteetin olla.
Thilda on nykyään 3 -vuotias. Tarkkaa syntymäpäivää ei tiedetä, mutta maaliskuussa kuitenkin. Olen myöhemmin omavaltaisesti päättänyt, että synttäreitä "vietetään" 4.3. Ihan tarkalleen en muista miksi olen juuri tuollaiseen päivämäärään päätynyt...

Off topic.
Tänään siis pippaloitiin mun äidin valmistujaisia, joten Waldolle ja Eddylle ei ole ollut erityisempää ohjelmaa. Tärkein rooli pojilla oli kakun vieressä. Piti norkottaa, kuolata ja näyttää koirailmettä kakkupalan toivossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti