keskiviikko 26. toukokuuta 2010

TOKO -treenit

Kirjoitan vähän takautuvasti Waldon eilisistä TOKO-treeneistä. Hyvin meni kaikinpuolin, mitä nyt välillä viereisen koiran makkarat oli paljon mielenkiintoisempia kuin omat. Jotenkin aika palkitsevaa ihan näin omistajalle, että paikallamakuu sujuu vaikka viereiset koirat tekisi mitä. On se kumma, että Eddylle paikallamakuu on se kaikkista vaikein kohta koko elämässä. Sitä se överiaktiivisuus teettää... Onneks Waldo edes yrittää kohottaa emäntänsä mielialaa.

Loppuvaiheessa Waldo päätti keksiä jotain parempaa, kuin mitä itse olin ajattellut ja päätti mennä tsekkaamaan mielenkiintoisen lajinsa edustajan. Onneksi vastassa oli vähemmän mukava yllätys, kun koulutusohjaaja nakkasi niskavilloista kiinni ja palautti karkulaisen lähtökuoppiin. Ei taida koiraparka enää uskaltaa lähteä karkuun, mikä on tottakai enemmän kuin hyvä.

Raumalla olis tokokokeet 9.6. mutta taitaa jäädä kyllä meiltä nyt väliin. Se on vähän turhan äkkiä siihen nähden, että liikkeestä seisominen ja maahanmeno on aika hakusessa. Tuleehan niitä kisoja tällee kesällä onneksi. Tarttis vaan valita kisa missä startataan ja nolataan ittemme koko vuoden edestä. Ehkä joku piirimestaruuskisa vois olla tähän alkuun todella osuva :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti